Login

UPlanners stampt…

21 februari 2019

Na 2018 in glitter en glamour stijl afgesloten te hebben, was de eerste team ontmoeting van 2019 een stuk meer down to earth. Hollandser dan stamppot gaat het natuurlijk niet worden.

In het kader van ‘wij blijven lekker gewoon, maar laten wel zien waarin wij bijzonder zijn’, hebben we met zijn allen een korte blik op het komende jaar geworpen. En wat een jaar gaat het weer worden! Intervisie sessies over uiteenlopende, boeiende onderwerpen, een pitch training, Mid Summernight en New Year’s Eve party, bedrijfsbezoeken, start van een Lean Black Belt opleiding voor onze professionals en niet te vergeten een heuse Moederdag viering, waarin we alle moeders in het zonnetje gaan zetten. Het zijn slechts een paar dingen die op de agenda staan.

Maar dat was niet niet alles…onze UPlanners toppers hebben gezweet, geleerd, geluisterd en nog meer geleerd. Maar het heeft zijn vruchten afgeworpen. We konden deze avond weer aan 5 collega’s een diploma uitreiken. Vier van hen hebben hun Lean Greenbelt diploma gehaald en één zijn diploma Productieplanner. Dat we niet alleen heel leuke mensen hebben bij UPlanners, maar ook heel slimme, blijkt op deze avond wel weer.

Tel hierbij op dat het bijna Valentijnsdag is, we elkaar niet vermoeien met ellenlange presentaties en liever gewoon een drankje drinken samen, dan kan het jaar toch nu al niet meer stuk?