Login

UPlanners sluit het eerste jaar in stijl af!

08 januari 2019

Glitter en glamour stonden op de laatste vrijdag van 2018 centraal om het eerste jaar van UPlanners in stijl af te sluiten. Mooie versieringen in goud, zwart en wit, een magnum fles Champagne en heerlijke buitenlands hapjes gemaakt door collega Salma. Tel daar een Karaoke set en een groot aantal enthousiaste UPlanners bij op en je krijgt een idee hoe een Kerst/Nieuwjaarsborrel UPlanners stijl eruit ziet.

Een korte terugblik op het afgelopen jaar mocht natuurlijk niet ontbreken. Terwijl sommige UPlanners gewoon doorwerkten tussen de feestdagen, genoten anderen juist van een welverdiende vakantie. Ondanks dat was de opkomst hoog. Ervaringen werden onderling uitgewisseld, maar ook vakantie- en wintersportplannen kwamen uitgebreid aan de orde. Target voor volgend jaar…er moet een ‘UPlanners wintersport weekend’ komen!

Nadat echt alle nummers, door vooral de vrouwelijke UPlanners, wel gezongen waren, we een toast uit hadden gebracht op een succesvol 2018 en een nóg beter 2019 en elkaar het allerbeste hadden gewenst voor het komende jaar, was het tijd om huiswaarts te keren. De overgebleven glitters zullen we het komende jaar ongetwijfeld nog wel eens op onverwachte plekken tegenkomen. Een mooie reminder bij wat voor leuk team we horen.

Mijn ervaring als UPlanner

Voor mij persoonlijk was 2018 een jaar waarin ik afstudeerde, HBO diploma Logistiek & Economie behaalde en mijn eerste baan kreeg. Wat een jaar!

Na een best lange, en eerlijk gezegd ook broodnodige, vakantie kwam ik in contact met UPlanners. Het verhaal van onze recruiter Anouk over UPlanners triggerde me gelijk, waarna een aantal leuke gesprekken met andere collega’s volgden! Met een diploma dat de deuren opende voor verschillende mogelijkheden, wilde ik me vooral ontwikkelen op het gebied van logistiek. UPlanners biedt mij daarin voldoende en uitdagende mogelijkheden.

Dat het zo snel zou gaan had ik niet kunnen bedenken, maar mijn eerste opdracht was al snel gevonden! Vanaf september 2018 ben ik als Transportplanner aan het werk bij Bouwvervoer, een transportbedrijf dat bouwmaterialen vervoert. Voor mij een eerste kennismaking met het werkveld. Ik zit prima op mijn plek, leer veel en het werk is ook nog eens leuk. Wat kun je je nog meer wensen van een eerste ‘echte’ baan?

Voor 2019 heb ik mezelf als doel gesteld om meer ervaring op te doen als Planner binnen mijn huidige functie. Ik kan nog veel leren van collega’s binnen Bouwvervoer, maar ook van mijn mede-UPlanners. Verder hoop ik mijn kennis op een leuke manier uit te breiden door de Fun en Kennis Events bij UPlanners! Dit zijn de momenten die altijd leuk zijn omdat je je collega’s weer eens ziet en om gewoon even bij te praten. Ik hoop tot slot dat er in 2019 nog een aantal nieuwe collega’s bijkomen, zodat ons leuke team nog verder kan groeien!

Niek Bramel