Login

UPlanners begeeft zich op de piste…

18 december 2019

UPlanners maakt de piste van Bottrop onveilig…

Aan onze recruitment hero Anouk dit keer de vraag om te beschrijven hoe het snowevent was. In drie woorden: gezellig, lachen en gevaar.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, wat een topdag en wat ben ik onwijs trots ons TOP TEAM. Zaterdag 16 november 2019 begon de dag voor de meesten van ons rond een uurtje of 10, want tja de bestemming was Bottrop Duitsland en dat is voor een groot deel van het UPlanners team niet om de hoek.

Inmiddels was het alweer een tijdje geleden dat het hele team bij elkaar geweest was, dus de sfeer zat er gelijk goed in. Iedereen had er zin in, nou ja bijna iedereen.. één van onze collega’s zou namelijk over een maandje gaan trouwen en had nog nooit op de ski’s gestaan. ‘Wat nou als ik mijn benen breek?’ Gelukkig ging dit allemaal goed en is ze zonder kleerscheuren getrouwd met de liefde van haar leven. Overigens was zij niet de enige die nog nooit op ski’s had gestaan. Sterker nog, driekwart van de collega’s had dit nog nooit gedaan. Hoe dat uiteindelijk ging? Dat vertel ik zo. Maar eerst iets onze nieuwste aanwinst: Laura de Kok. Wat een super leuke collega is zij! Het klikte meteen met de rest van de UPlanners en een gezelligere eerste ontmoeting had zij, maar ook zeker wij, zich niet kunnen bedenken.

Om 12:30 uur was het meteen duidelijk dat UPlanners aanwezig was. De rij met Toyota’s stond er weer en de collector’s item UPlanners sweaters truien vielen meer dan op. Na een (gelukkig) kort welkom door collega Dennis, werden de mutsen en skibrillen uitgedeeld, natuurlijk  in UPlanners stijl! Terwijl het buiten koud was en de wind iedereen door de broek waaide, hadden wij daar in de hal natuurlijk weinig last van. Na het omkleden en het ophalen van de ski’s, skischoenen, snowboard, snowboard schoenen en wat je allemaal nog meer nodig kan hebben, waren we klaar om de piste op te gaan. Nog even een groepsfoto UND JETZT GEHT’S LOS! De ski instructeur stond al klaar en de ervaren skiërs/snowboarders maakten de eerste afdaling.

Na een aantal uur les mochten de mensen die het aandurfden de afdaling alleen nemen. Een aantal had al gauw hun draai op de latten gevonden en ging vrij gemakkelijk de piste af. Collega Rick vond de lift/band naar boven erg lang duren, dus is erbij gaan zitten. Zonder er rekening mee te houden dat de skiërs voor hem nog beginnend waren en dus halverwege ook vielen en Rick zo de band af veegde. Tja dit was een langdurig lachmoment dat ook veel slechter had af kunnen lopen..

Het lachen werd voorgezet toen we gezamenlijk genoten van onze Duitse avondmaaltijd, waar we nog een keer uitvoerig de dag besproken hebben en de grappiste momenten van de dag met elkaar deelden. Natuurlijk was dit ook het geschikte moment om eens over de bedrijven te sparren waar iedereen een Logistiek/Supply Chain gerelateerde opdracht uitvoert, want op dit soort momenten is het ook mooi om onze kennis te delen en verbanden leggen om later nog eens over door te praten.

De dag werd uiteindelijk afgesloten in de Après-Ski tent. Voor sommigen was dit toch wel het “ÜBER TOLLSTE” moment van de dag met een biertje/wijntje/frisje en een dansje. De perfecte afsluiting van een top dag.

UPlanners still rocks. En nu…op naar Oostenrijk 🙂