Login

Robin

UPlanner

Young Professional met een voorliefde voor procesoptimalisatie!

Robin’s Quote

‘It’s easy to come up with new ideas; the hard part is letting go of what worked for you two years ago, but will soon be out of date.’

Wie is Robin?

Robin is een 27 jarige young professional, geboren in Heino en opgegroeid in Zeewolde. Na het behalen van zijn VWO diploma is Robin Natuurwetenschappen & Innovatiemanagement gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Door de vele opdrachten die Robin tijdens zijn studie heeft gedaan, kwam hij erachter een voorliefde te hebben voor procesoptimalisatie.

Na een aantal jaar aan het werk te zijn geweest bij één van de grootste logistiek dienstverleners van Nederland in verschillende rollen, wil hij nu zijn horizon verder verbreden. Door gedetacheerd te worden wil hij in een relatief korte tijd veel zien en leren.

Robin is een topper als het gaat om data analyse en procesverbetering en pikt dingen snel op. Hierdoor kan hij in korte tijd volledig meedraaien binnen een organisatie. Hij is zeer ambitieus en wil graag zijn talenten bij verschillende organisaties inzetten.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.