Login

Rinus

UPlanner

Nuchtere planner die observeert, nadenkt over oplossingen en dan tot actie overgaat!

Rinus’ Quote

‘Analyseren, communiceren, samenwerken en een continue drang naar verbetering zijn essentieel om processen optimaal te laten verlopen’

Wie is Rinus?

Rinus is een 23 jarige Lichtvoordenaar die na het behalen van zijn HAVO diploma aan de Saxion Hogeschool in Deventer zijn HBO Facility Management heeft afgerond. Tijdens deze opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan met het organiseren van projecten, het analyseren van processen en het optimaliseren daarvan. Onlangs heeft hij ervoor gekozen om zich te verdiepen in de Lean methodiek.

Rinus’ kracht ligt vooral in het observeren. Met zijn observerende houding en zijn doortastendheid lukt het hem om knelpunten in een proces snel om te zetten in oplossingen. Hij bekijkt een situatie altijd eerst goed voordat hij komt met passende oplossingen. ‘Observeren alvorens te handelen’ is dan ook zijn motto.  Daarnaast gebruikt de geboren Achterhoeker zijn nuchterheid op een efficiënte manier, wat hem in staat stelt om in stressvolle situaties de juiste prioriteiten te stellen en zich gemakkelijk aan te passen aan verschillende situaties. Ook steekt Rinus zijn handen graag uit de mouwen en probeert hij met een hands-on mentaliteit dingen echt voor elkaar te krijgen.

Rinus wil dagelijks zijn toegevoegde waarde bij een organisatie graag laten zien en is een echte doorzetter die graag met verschillende mensen uit diverse lagen in de organisatie samenwerkt, een echte teamplayer. Hij communiceert gemakkelijke en dit helpt hem om dingen ook gedaan te krijgen en partijen samen te brengen.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.