Login

Rick

UPlanner

Optimalisatie pro met gevoel voor mensen!

Rick’s Quote

‘Zelfs als je struikelt ben je in beweging’

Wie is Rick?

Rick is een altijd optimistische en leergierige Amsterdammer. In 2017 is hij afgestudeerd aan de opleiding ‘Logistics Engineering’ en heeft zijn ‘Bachelor of Science’ behaald. Tijdens zijn opleiding heeft hij zowel in theorie als in de praktijk veel geleerd over het analyseren en verbeteren van logistieke processen op operationeel,- tactisch,- en strategisch niveau.

Rick komt het best tot zijn recht als hij inzicht kan geven in huidige bedrijfsprocessen om deze vervolgens te optimaliseren. Hij beweegt zich gemakkelijk op zowel management niveau, als op de werkvloer.

Na zijn studie heeft hij als Productieplanner (operationeel) gewerkt in de Foodindustrie. Hier stond hij o.a. in contact met de klant, logistieke dienstverleners en alle interne afdelingen van het bedrijf. Daarna heeft hij besloten uit zijn comfortzone te stappen en is een nieuwe uitdaging aangegaan in Engeland als ‘Manufacturing Engineer’ in de Automotive industrie. Bij het uitoefenen van deze functie heeft hij inzicht gekregen in de ‘yield’ van de productie, waarbij processen gemonitord en gericht verbeterd konden worden.

Alsof Engeland nog niet ver genoeg van huis was, besloot Rick zijn horizon nog verder te verbreden door te gaan backpacken in Australië. Net als in zijn werk, kwam Rick ook in Australië veel in contact met mensen. Iets wat hem prima past. Het continu opdoen van nieuwe ervaringen is iets waar hij ook in zijn werk blij van wordt. Wat betreft Rick zij er nooit genoeg uitdagingen.

Dat hij van uitdagingen houdt is ook wel gebleken sinds de periode dat hij bij UPlanners actief is. Rick is binnen de farmaceutische industrie, bij een opdrachtgever, hét aanspreekpunt geworden voor alle logistieke zendingen en verschepingen. Hij heeft zich daar ontwikkeld tot een vraagbaak voor collega’s door zich te verdiepen in de processen en de behoeftes van klanten. Door dit te combineren komt er altijd een passende oplossing. Ook als de klant om een uitzondering vraagt. Rick houdt overzicht in complexe situaties en communiceert helder en proactief naar alle stakeholders, waardoor er rust ontstaat in het logistieke proces.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.