Login

Rick

UPlanner

Optimalisatie pro met gevoel voor mensen!

Rick’s Quote

‘Zelfs als je struikelt ben je in beweging’

Wie is Rick?

Rick is een altijd optimistische en leergierige Amstelvener. In 2017 is hij afgestudeerd aan de opleiding ‘Logistics Engineering’ en heeft daarmee zijn ‘Bachelor of Science’behaald. Tijdens zijn opleiding heeft hij zowel in theorie als in de praktijk veel geleerd over het analyseren en verbeteren van logistieke processen op operationeel -, tactisch – en strategisch niveau. Rick haalt de meeste energie en voldoening uit het inzicht geven in huidige bedrijfsprocessen en vervolgens het optimaliseren daarvan. Hierbij staat hij graag in contact met zowel het management, als met de medewerkers op de werkvloer om zo tot oplossingen te komen waar beide partijen baat bij hebben.

Na zijn studie heeft hij als Productieplanner gewerkt op operationeel vlak in de Foodindustrie. Hier stond hij o.a. in contact met de klant, logistieke dienstverleners en alle interne afdelingen van het bedrijf. Daarna heeft hij besloten uit zijn comfortzone te stappen en is een nieuwe uitdaging aangegaan in Engeland als Manufacturing Engineer in de Automotive industrie. Tijdens het uitoefenen van deze functie heeft hij inzicht gekregen in de ‘yield’ van de productie, zodat de processen gemonitord en gericht verbeterd konden worden.

Alsof Engeland nog niet ver genoeg van huis was, besloot Rick zijn horizon nog verder te verbreden en wel door te gaan backpacken in Australië. Net als in zijn werk kwam Rick ook in Australië veel in contact met mensen. Iets wat hij graag doet. Het continue opdoen van nieuwe ervaringen is iets wat hij ook in zijn werk graag tegenkomt. Uitdagingen zijn er nooit genoeg!

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.