Login

Renate

Uplanner

Doelgerichte logistieke teamplayer!

Renate’s Quote

‘Als je het niet meer trekt, moet je duwen’

Wie is Renate?

Renate is een nauwkeurige, enthousiaste, plichtsgetrouwe en behulpzame 21 jarige uit de omgeving Utrecht. Ze is afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen in de richting Logistiek en Economie, waar ze onderdeel was van de Talent Innovatie Pool. Verder heeft ze een minor gevolgd in de richting van de scheepvaart aan de Hogeschool van Rotterdam. Haar focus tijdens haar diverse stages en opleiding lagen altijd binnen de logistiek en hierin zou ze zich dan ook graag verder willen ontwikkelen.

De handen uit de mouwen steken en de schouders eronder zetten zijn Renate op het lijf geschreven. Maar wel altijd met de nodige dosis humor en gezelligheid. Graag wil Renate binnen een organisatie van toegevoegde waarde zijn en zichzelf echt onderdeel maken van een team, zodat door een goede samenwerking verbeteringen op verschillende niveau’s kunnen worden gerealiseerd.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.