Login

Nick

UPlanner

Young Supply Chain professional met datakennis!

Nick’s Quote

‘Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen’

Wie is Nick?

Nick is een leergierige jongen uit omgeving Utrecht. Voordat hij aan de slag ging als interim professional bij UPlanners, is hij een aantal jaren actief geweest als zelfstandig ondernemer in de persoonsvervoerbranche. Hij heeft hier zowel uitvoerende werkzaamheden, als adviserende en aansturende werkzaamheden uitgevoerd. Op dit moment is hij via UPlanners ingezet als medewerker Databeheer bij een grote kaasproducent.

Qua persoonlijke ontwikkeling wil Nick de komende jaren Nick voornamelijk ervaring opdoen binnen verschillende functies in de Logistiek, om zo een goed beeld te krijgen over waar hij naartoe wil werken. Daarnaast is hij begonnen met het volgen van een HBO geaccrediteerde Lean Green Belt opleiding, om zo zowel zijn theoretische, als zijn praktische Lean kennis te vergroten.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.