Login

Moniek

UPlanner

Plan professional met ambitie in de supply chain!

Moniek’s Quote

‘If you want different results, you have to try different approaches.’

Wie is Moniek?

Moniek is 30 jaar en geboren en getogen in Eindhoven. Na het afronden van haar studie International Business and Languages in Den Bosch is ze gestart als logistiek coördinator bij een internationale zuivelhandelaar. Dankzij de opgedane kennis en ervaring heeft ze binnen dit bedrijf de stap naar supply & demand planning gemaakt.

Na altijd in een handelsorganisatie gewerkt te hebben, wil ze zich nu toeleggen op hoe het supply chain proces in andere typen bedrijven in zijn werk gaat. Daarbij ook kijkend hoe dit proces zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden.

Moniek is analytisch, accuraat, oplossingsgericht en pikt nieuwe dingen snel op. Ze voelt zich op haar plek in een dynamische, informele organisatie met korte communicatielijnen en bekijkt situaties vanuit zowel planners- als commercieel perspectief.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.