Login

Michael

UPlanner

Logistiek professional met ambitie om analist te worden!

Michael’s Quote

‘It’s not that we have little time, but more that we waste a good deal of it’

Wie is Michael?

Michael Boon is een Logistiek professional uit Schelluinen. Ooit begonnen als student rechten kwam hij erachter dat de dynamische wereld van de logistiek en supply chain beter bij mij past als persoon, dan het steriele wetboek.

Onlangs heeft hij zijn studie Logistics Management aan de BUAS te Breda afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij de minor ‘The Modern Supply Chain’ gevolgd, waarbij voor Samsung SDS een nieuw idee is gepresenteerd om de retourlogistiek te innoveren.

Michael is analytisch, leergierig en zelfstandig. Daarnaast heeft hij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat hij uitdagingen niet uit de weg. Hij is altijd op zoek naar een omgeving waarin hij uitgedaagd wordt en het beste in zichzelf en anderen naar boven kan laten komen.

Zijn persoonlijke doel is om in de toekomst als (zelfstandig) analist of consultant aan de slag te gaan, maar voordat dat zover is wil hij zoveel mogelijk ervaring opdoen bij diverse bedrijven en in verschillende omgevingen. Daarom is UPlanners dan ook de ideale plek voor hem om dit doel te realiseren.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.