Login

Mark

UPlanner

Plan professional die geen probleem uit de weg gaat!

Mark’s Quote

‘We cannot solve our problems with the same mindset we used when we created them.’

Wie is Mark?

Mark is een doortastende plan professional die vastbesloten is om organisaties naar een volgend level te tillen. Hij is een teamplayer, die flexibel en creatief is. Hij stopt niet zomaar als iets tegenzit en gaat altijd voor het best mogelijke resultaat. Eén van zijn sterke punten is luisteren naar en begrijpen van problemen om zo een situatie van alle kanten te kunnen bezien. Het begrijpen van een probleem is namelijk deel 1 van het oplossen van een probleem.
De mindset van Mark om continu te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk, heeft zijn keuze voor UPlanners in grote mate bepaald.

Mark heeft zijn bachelor in Finance & Control succesvol afgerond en door zijn toenemende interesse in procesoptimalisatie heeft hij daarna de master Supply Chain Management gevolgd en ook deze opleiding met een diploma afgerond. Naast zijn studie heeft hij gewerkt bij The Medical Export group in de rol van Supply Chain Coördinator. Door de inhoudelijke facetten van deze baan heeft Mark een voorsprong behaald op zijn studiegenoten, die hem als plan professional zeker goed van pas komt.

 

 

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.