Login

Karlien

UPlanner

Ervaren Supply Chain Professional met teamspirit!

Karlien’s Quote

‘Those in the supply chain know impossible is possible’

Wie is Karlien?

Karlien is 34 jaar en geboren en getogen in Eindhoven. Zij kenmerkt zich door haar enthousiasme, hands-on mentaliteit, gedrevenheid en het altijd op zoek zijn naar verbeteringen. Na het behalen van haar HBO diploma Commerciële Communicatie, is ze binnen een organisatie in de voedingsindustrie doorgegroeid tot bepalende factor als supply chain lead en supervisor. Inmiddels heeft ze 10 jaar ervaring in de supply chain branche.

Tijdens haar loopbaan is naar voren gekomen dat haar affiniteit en kunde vooral liggen op het gebied van het optimaliseren van processen, analyseren, leiden van projecten en het effectief communiceren met zowel internen als externen. Dit om samen verschillende doelen te bereiken.

Karlien heeft ervoor gekozen om nu als interim professional binnen verschillende organisaties ingezet te worden, om zo haar supply chain kennis en kunde in te zetten en te delen en nog verder te verbreden.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.