Login

Judith

UPlanner

Young Professional met een voorliefde voor procesoptimalisatie!

Judith’s Quote

‘Pleasure in the job, puts perfection in the work’

Wie is Judith?

Judith is een Supply Chain Planner die altijd klaarstaat voor een nieuwe uitdaging. Na haar opleiding Logistiek & Economie aan Hogeschool Windesheim is zij begonnen als planner bij Royal A-ware. Hier ging zij aan de slag met de rijpingsplanning van de natuurkaas.  Na een leuke en leerzame periode in de kaaswereld, is ze sinds juni 2019 werkzaam als Interim Plan Professional bij Uplanners.

Judith hoopt door verschillende opdrachten via Uplanners zoveel mogelijk bedrijven te leren kennen en kennis op te doen van diverse processen. Naast de logistieke kant van bedrijven is ze ook geïnteresseerd in de mens binnen een organisatie. Dit blijkt uit de 2 minors die zij heeft gedaan op het gebied van HR en Change Management.

Als young professional is ze leergierig, open minded en enthousiast. Ze creëert graag een wij-gevoel en is erg betrokken. Daarnaast weet ze van aanpakken en is ze een echte doorzetter.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.