Login

Jordan

UPlanner

Supply Chain Professional die gaat voor optimalisatie!

Jordan’s Quote

‘Alone we can do so little, together we can do so much’

Wie is Jordan?

Jordan is een 25 jarige UPlanner, die geboren is in Dronten en tegenwoordig in Zwolle woont. In 2017 heeft hij zijn bachelor Logistiek & Economie met succes behaald aan de Hogeschool Windesheim. Tijdens zijn studie heeft hij een minor ‘Zelfstandig Ondernemen’ en ‘Doing Business in China’ in Chongqing gevolgd. Na zijn studie heeft Jordan bijna een jaar in de transport gewerkt, waarna hij is overgestapt naar het supply chain veld, waar hij een functie als supply chain planner kreeg in de supermarktwereld. Zijn periode daar heeft hem doen beseffen dat zijn hart sneller gaat kloppen van het optimaliseren van voorraden en werkprocessen.

Jordan kan zich snel aanpassen aan een organisatie en steekt graag de handen uit de mouwen door dingen snel op te pakken. Daarnaast brengt hij door zijn persoonlijkheid een gezellige, maar professionele sfeer mee!

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.