Login

Hessel

Uplanner

Bedrijfskundige met als doel Supply Chain topper worden.

Hessel’s Quote

‘Goede communicatie is uitermate belangrijk. Nog belangrijker is horen wat niet gezegd wordt.’

Wie is Hessel?

Hessel is een 25 jarige geboren Groninger die opgegroeid is in Deventer. Na zijn HAVO diploma gehaald te hebben is hij Bedrijfskunde MER aan de Hanze Hogeschool in Groningen gaan studeren. Tijdens zijn opleiding is hij veelvuldig in aanraking gekomen met het analyseren en optimaliseren van bedrijven en processen.  Onlangs heeft hij ervoor gekozen om zich verder te ontwikkelen bij Uplanners, vooral om zichzelf te verdiepen in de Lean-methodiek. Zijn eerste kennismaking met Lean heeft hij al opgedaan tijdens het schrijven van zijn scriptie voor Douane Groningen.

Hessel’s kracht ligt vooral in zijn manier van communicatie, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid. Hij steekt zijn handen graag uit de handen en deinst niet terug voor een goede uitdaging. Hij observeert en neemt rustig waar alvorens hij handelt. Door zijn communicatieve vaardigheden probeert hij dingen helder en inzichtelijk te krijgen en door te dringen tot de kern van het probleem. Met een gezonde dosis humor en een nuchtere blik past hij in veel verschillende organisaties.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.