Login

Erna

UPlanner

Young Planning Professional met een goede dosis ambitie!

Erna’s Quote

‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’

Wie is Erna?

Erna (25) is geboren in Amsterdam en getogen in Rotterdam. Begin 2018 heeft zij haar Master in Logistics Management aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Ze heeft stage gelopen bij Facilicom Services Group, Tapwacht, Albron Nederland en Kamar Shipping. Tijdens deze stages heeft ze verandertrajecten meegemaakt, processen geoptimaliseerd en haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd. Sinds 2009 heeft ze ook haar eigen bedrijf. Erna is dus een echte ondernemer!
Direct na het afronden van haar Master is ze aan de slag gegaan als demand planner bij Makro Nederland en sinds juli 2019 maakt ze deel uit van het team van UPlanners.
Erna is breed georiĆ«nteerd binnen de Supply Chain. Haar primaire interesse ligt binnen planning, maar daarnaast treedt ze ook graag in contact met leveranciers en werkt ze samen met haar collega’s aan optimalisatie van processen. De sfeer binnen een organisatie en team is hierbij erg belangrijk en ze zal hier ook zeker haar steentje aan bijdragen!

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.