Login

Danielle

Uplanner

Praktische planner die bedrijven efficiënter wil maken door middel van verbeterde logistiek!

Danielle’s Quote

‘Wacht niet op de perfecte gelegenheid om te beginnen. Beginnen maakt de gelegenheid perfect. ‘

Wie is Danielle?

Danielle is een ervaren Interim Plan Professional die binnen diverse omgevingen haar toegevoegde waarde heeft bewezen. Haar ervaring heeft ze opgedaan bij onder andere Synerlogic, Bouwvervoer.nl, VolkerWessels Bouwmaterieel en Kuehne+Nagel. Wat ze vooral heeft geleerd bij deze verschillende bedrijven, is dat het beter inrichten van de logistiek binnen een bedrijf niet alleen tot mooie resultaten leidt, maar ook persoonlijke voldoening. Danielle heeft niet alleen gewerkt in de rol van Logistiek Planner & Transportplanner, maar is ook inzetbaar in een Customer Service (B2B) omgeving of analytische rol.

Continu verbeteren levert voor Danielle, naast het meewerken, extra toegevoegde waarde. Door het behalen van de HBO geaccrediteerde Lean Green Belt en de Lean Black Belt opleidingen is Danielle om het verschil te maken binnen een organisatie. Daarnaast is ze mensgericht en kan ze ook de verbinding maken in een groep.

Een keer met Danielle zelf van gedachte wisselen en kijken wat de mogelijkheden zijn? Plan dan snel een kennismaking in via 0318 – 58 43 40. Danielle is per 1 december 2020 beschikbaar voor een nieuwe klus via UPlanners!

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.