Login

Danielle

Uplanner

Praktische planner die bedrijven efficiënter wil maken door middel van verbeterde logistiek!

Danielle’s Quote

‘Wacht niet op de perfecte gelegenheid om te beginnen. Beginnen maakt de gelegenheid perfect. ‘

Wie is Danielle?

Danielle is een 22 jarige net afgestudeerde HBO-er Logistiek & Economie uit de regio Utrecht. Deze opleiding kenmerkt zich door de praktische insteek ervan, waarbij veel stage wordt gelopen en onderzoek gedaan bij verschillende bedrijven. Ze heeft onder andere kennis mogen maken met een groothandel in groente en fruit, een logistiek dienstverlener en dienstverlener op materieelgebied in de bouw. Wat ze vooral heeft geleerd tijdens deze stages is dat het beter inrichten van de logistiek binnen een bedrijf niet alleen tot mooie resultaten leidt, maar ook persoonlijke voldoening.

Het blijven verbeteren van bedrijven en ze laten zien hoe dingen anders en beter kunnen is iets dat Danielle graag wil blijven doen. Daarnaast wil ze graag zichzelf professioneel blijven ontwikkelen door verschillende werkpakketten te ontwikkelen (o.a. plannen en managen), haar netwerk te vergroten en verschillende sectoren in de logistiek te leren kennen.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.