Login

Chantal

UPlanner

Young Professional met ambitie om Lean Black Belt te worden!

Chantal’s Quote

‘Samen het onzichtbare zichtbaar maken en continu streven naar verbetering’’

Wie is Chantal?

Chantal van der Meij is 24 jaar en woonachtig in Westervoort. Ze heeft haar opleiding Logistics Management afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  Tijdens haar minor World Class Performance heeft ze haar Lean Green belt gehaald en verschillende onderzoeken uitgevoerd. In deze onderzoeken stond het optimaliseren van processen altijd centraal.

De variëteit in opdrachten bij UPlanners heeft haar doen besluiten daar aan de slag te gaan. Ze zit vol ambities en wil graag ervaring opdoen in de maakindustrie en retail, waar haar hart ligt. Dat wil niet zeggen dat ze Inkoop, Supply Chain, Productie of Werkvoorbereiding niet ziet zitten. Integendeel, ze wil zichzelf graag zoveel mogelijk ontwikkelen op verschillende gebieden. De eerste stap hierin is het behalen van haar Lean Black Belt bij UPlanners.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.