Login

Astrid

UPlanner

Plan professional met oog voor relaties binnen en tussen bedrijven!

Astrid’s Quote

‘The man who moves a mountain begins by carrying away small stones.’

Wie is Astrid?

Astrid is een jonge, frisse Tilburgse, die na haar studie de keuze heeft gemaakt om aan de slag te gaan als Interim Plan Professional. Tijdens haar bachelor organisatiewetenschappen heeft ze veel geleerd over de dynamische relaties die binnen en tussen organisaties bestaan. Deze sociale kijk op het bedrijfsleven heeft zij gecombineerd met de economische blik die de master Supply Chain Management biedt. Hierdoor beschikt zij over een brede kennis en is ze zeer breed inzetbaar.

Productie, inkoop of distributie: niets is haar te gek. Elke uitdaging grijpt ze met beide handen aan en ze zet alles op alles om het tot een succes te maken.

Astrid wil de komende jaren graag veel ervaring opdoen bij verschillende bedrijven om haar kennis in praktijk te brengen. Ook wil ze graag haar kennis vergroten op het gebied van project management technieken. Het volgen van de Lean Greenbelt opleiding is hiervoor een mooie start!

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.