Login

Astrid

UPlanner

Plan professional met oog voor relaties binnen en tussen bedrijven!

Astrid’s Quote

‘The man who moves a mountain begins by carrying away small stones.’

Wie is Astrid?

Astrid is een ambitieuze Tilburgse, die na haar studie de keuze heeft gemaakt om aan de slag te gaan als Interim Plan Professional. Tijdens haar bachelor Organisatiewetenschappen heeft ze veel geleerd over de dynamische relaties die binnen en tussen organisaties bestaan. De sociale kijk op het bedrijfsleven heeft zij gecombineerd met een economische blik die ze heeft opgedaan tijdens haar master Supply Chain Management. Hierdoor beschikt zij over brede kennis en is ze op veel plekken inzetbaar. Productie, inkoop of distributie, overal vindt ze snel haar plek.

Astrid heeft als ‘Forecaster’ gewerkt in de kaas bij Bouter Cheese. Daarnaast heeft ze bij de Dutch Bakery Group het verschil gemaakt in haar rol als Demand Supply Planner. In deze rol was ze zowel verantwoordelijk voor de forecast, als voor de productieplanning en afroepmaterialen voor de diverse broodsoorten.

Astrid wil de komende jaren graag nog meer ervaring opdoen bij verschillende bedrijven waar ze haar kennis ook in de praktijk kan brengen. Op het gebied van Project Management technieken kan ze nog groeien en daar ligt ook een deel van haar ambitie. Na het succesvol afronden van de Lean Green Belt is de Lean Black Belt opleiding hierin al een eerste stap.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.