Login

Referenties

Projectervaringen UPlanners

“Het is echt super om onderdeel te zijn van UPlanners. Naast heel gave projecten & organisaties vind ik het prettig om onderdeel te zijn van het hechte UPlanners-team. Ik krijg elke dag weer energie van alle ontwikkelingen die ik en mjin collega’s doormaken.”

 

“Naast hard werken vind ik het gave van UPlanners dat er ook hard gelachen wordt. Onlangs dat je als planner bij UPlanners vaak niet bij dezelfde organisatie gedetacheerd bent, leren we veel van elkaar op regelmatig terugkerende (in)formele sessies.”

 

“Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om deel uit te gaan maken van het UPlanners-team. Het is echt super om diverse bedrijven & daarmee culturen te leren kennen. Ik heb de afgelopen jaar veel geleerd & veel leuke mensen ontmoet. Hard werken gaat toch hand-in-hand met fun!”

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.

Wij hebben projecten verzorgd bij de volgende partners

Onze teamleden

Dennis

Sales

Anouk

Recruitment

Mira

Finance & HR

Mike

Sales & Coach

Alle

Sales & Coach