Login

Over ons

UPlanners vertegenwoordigt alle professionele UPlanners van Nederland

Wij zien Planners als een steeds belangrijkere schakel bij bedrijven. Een toenemende complexiteit van planningen, groeiende behoefte naar steeds fijnmaziger en snellere planningen en een tekort aan Planners met de juiste skills.

Elke Planner verdient een goede agency en vanuit deze gedachte is UPlanners geboren. UPlanners ondersteunt jou met alles waar jij een hekel aan hebt en waar jij je niet mee bezig wilt houden. UPlanners zorgt voor interessante projecten en regelt dat jij als Planner kan doen waar je goed in bent: Plannen en het verschil maken!

Daarnaast trainen we, leiden we je verder op en hebben we interessante events voor fun en kennis updates. We investeren in jou als Planner om het maximale uit jouw capaciteit te halen en leggen de basis voor jouw carrière!

UPlanners staat voor een tikkeltje eigenwijs, altijd willen verbeteren, zelfverzekerd en net dat stapje verder willen gaan om de klus geklaard te krijgen.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.

Wij hebben projecten verzorgd bij de volgende partners

Onze teamleden

Dennis

Sales

Anouk

Recruitment

Mira

Finance & HR

Mike

Sales & Coach

Alle

Sales & Coach