Login

FAQ

Veel gestelde vragen

Iedere UPlanner krijgt sowieso een LEAN Green Belt opleiding maar ook daarna kan je in overleg met je coach relevante opleidingen bij VOAA of elders volgen. UPlanners vindt het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen!

Bij UPlanners geloven we erin dat het kiezen van een project moet passen bij de Planner. We zitten er samen in en zullen dus samen het gesprek aangaan, de balans gaan opmaken en bepalen of je een project doet of verlengt. Geef ons wel de tijd om e.e.a. praktisch te organiseren en evt. nieuwe projecten te realiseren.

Uit de marge worden de inspanningen betaald op het gebied van sales, relatiebeheer, coaching, trainingen, opleidingen, administratie, kredietbeheer, overhead, pand en ondersteunend personeel.

Na je wettelijke proeftijd van 1 maand, ga je pensioen opbouwen. De kosten voor het pensioen worden voor een deel door UPlanners gedragen en voor een deel door jouzelf. Bij de ingang van je pensioen ontvang je het pensioenreglement!

Je ontvangt bij UPlanners een vergoeding voor een mobiele telefoon zodat jij zelf een abonnement en telefoon kunt uitkiezen.

Alle UPlanners krijgen een lease-auto.  UPlanners regelt verder alles voor je. Het enige waar je op moet letten is de privé bijtelling.

Elk project duurt minimaal 3 maanden zodat je je meerwaarde kunt aantonen en de tijd krijgt om je goed in te werken. De meeste projecten zijn tussen de 6 en 12 maanden. Bij verlengingen overleggen we uiteraard met jou hoe jij hierin staat.

Zodra je bij UPlanners aan de slag gaat, krijg je een persoonlijke coach die je met raad en daad bijstaat. Regelmatig zijn er gesprekken tussen jou en je coach en telefonisch kan je hem/haar natuurlijk altijd bereiken.

We organiseren regelmatig een fun event of een kennis/ontwikkelevent. Denk bij een fun event aan een ijshockey clinic, bowlen of lasergamen. De kennis- of ontwikkelevents organiseren we samen met klanten en gaan over onderwerpen die interessant zijn voor UPlanners. Het kan ook zijn dat er verschillende UPlanners op 1 project zitten. In dat geval zit je samen met een collega bij 1 opdrachtgever.

Interesse in onze planners?

Vul het formulier in...

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je vragen? Bel ons!

0318 - 58 43 40
  • VOAA B.V. h.o.d.n. UPlanners verzamelt voor opdrachtgevers de naam/bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer. Als je hiervoor toestemming geeft, heb je het recht om deze toestemming weer in te trekken. Zie voor meer informatie het privacyreglement.

Wij hebben projecten verzorgd bij de volgende partners

Onze teamleden

Dennis

Sales

Anouk

Recruitment

Mira

Finance & HR

Mike

Sales & Coach

Alle

Sales & Coach